Vimmerby
Vecka 17
Bakad sej med jordärtskockssås, marinerad kålrabbi och örtslungad potatis
Fläskschnitzel med rödvinssås, kryddsmör, gröna ärtor och råstekt potatis
Veckans vegetariska
Stekt gnocchi med bakade betor, spenatsallad, örtkräm och
rostad getost
Vi bjuder på fredagsdessert!
Pinocchiotårta med grädde och jordgubbar
Vi stänger Dagens Lunch 26 april. Vi vill tacka alla våra gäster och hälsar er välkomna åter 26 augusti!
STEKT KARRÉ
Med rosépepparsås, klyftpotatis & lökringar
ÖRTBAKAD SEJ
Med limeaioli, dillslungad potatis & rostad broccoli
HAMBURGARE PÅ NÖTKÖTT
Serveras med bearnaisesås, BBQ-sås, sallad, tomat & bacon samt pommes
RÖDBETSBIFFAR
Serveras med rostade rotfrukter & vegansk chilimajonnäs
GRATINERAD GETOST
Serveras med rostade rotfrukter samt ramslökskräm
Kycklingschnitzel med vitlök- och örtrostad potatis,
tzatziki med tomatoch rödlöksallad.
****Päronpaj med after eight och vispad grädde.****
Stekt Uer med brandad på Brygghusets rökta lax,
örter, citron och jordärtskocksvelouté.
Kryddrostad blomkål med hummus,
hyvlad broccoli, krispiga kikärtor och myntayoghurt.
Brygghusets klassiska cheeseburgare,
originaldressing, rå lök, saltgurka, sallad och pommes.
FREDAGSBUFFÈ
I sedvanlig ordning dukar vi fram den stora fredagsbuffén. Här finner ni allt från olika kötträtter, potatis, sallader och vegetariska alternativ.
Ingår Sallad, hembakat bröd, måltidsdryck, kaffe och såklart fredagsbakelse.
Sätt lite extra Guldkant på fredagen.
Välj bland någon av husets klassiker:
Färsbiffar, gräddsås, kokt potatis, lingon
Stekt fläsk, kokt potatis, löksås, lingon
Fläskschnitzel med rödvinssås, bearnaisesås, persiljesmör och pommes frites
Rödspätta med remouladsås och kokt potatis
Lövbiff med pommes, persiljesmör, rödvinssås, bearnaisesås
Fish & Chips, remouladsås
Lasagne
Pizza
Kebab
Sallader
Schnitzel med stekt potatis, bearnaisesås, kryddsmör, kapris, ansjovis
Skomakarlåda
på långbakad ryggbiff, serveras med krispigt bacon och rödvinssås
Varmrökt lax
serveras med fransk potatissallad och basilikakräm
VECKANS VEGETARISKA
Sparrissoppa med vegofärs serveras med krutonger
VECKANS BURGARE
Högrevsburgare med körsbärssylt, briesost och baconmarmelad. Serveras med pommes
Dagens Rätt
Nattbakad kotlettrad serveras med kantarellsås samt råstekta rotfrukter
Dagens Fisk
Fish´n chips serveras med remoulad samt citron
Veckans Pasta
Krämig pasta med svamp och soltorkad tomat
Veckans Vegetariska
Indisk daal serveras med jasminris
Plocka din egen sallad
Välj din bas av antingen räkor, kyckling eller stekost. Plocka resten från vår salladsbuffé