Raggmunk med stekt fläsk
och rårörda lingon.
Pocherad sej med persiljerotspuré,
velouté, friterad persiljerot samt dill och smörglacerad vitkål.
Teriyakiglacerad tempeh
med persiljerotspuré, krispig persiljerot, salladslök och späda blad.
Brygghusets högrevsburgare
med karljohansvamps- majonnäs, grillad lök och gruyere, sallad och pommes
Krispigt kycklinglår med rostad potatis,
grillad tomatmajonnäs, picklad silverlök och grillad sallad på vitkål, broccoli och citron.
Pocherad sej med persiljerotspuré, velouté,
friterad persiljerot samt dill och smörglacerad vitkål
Teriyakiglacerad tempeh med persiljerotspuré,
krispig persiljerot, salladslök och späda blad
Brygghusets högrevsburgare
med karljohansvamps- majonnäs, grillad lök och
gruyere, sallad och pommes
Kålpudding med kokt potatis,
gräddsås, lingon och pressgurka.
Pocherad sej med persiljerotspuré,
velouté, friterad persiljerot samt dill och smörglacerad vitkål.
Teriyakiglacerad tempeh med persiljerotspuré,
krispig persiljerot, salladslök och späda blad.
Brygghusets högrevsburgare
med karljohansvamps- majonnäs, grillad lök och
gruyere, sallad och pommes
Wallenbergare med potatispuré,
gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Pocherad sej med persiljerotspuré,
velouté, friterad persiljerot samt dill och smörglacerad vitkål
Teriyakiglacerad tempeh med persiljerotspuré,
krispig persiljerot, salladslök och späda blad.
Brygghusets högrevsburgare
med karljohansvamps- majonnäs, grillad lök och
gruyere, sallad och pommes
Bankad lövbit av ryggbiff
med friterad klyftpotatis, vitlök- och persiljesmör samt rödvinssky.
***Kaffepannacotta med vispad mascarpone och spräckt choklad.***
Pocherad sej med persiljerotspuré,
velouté, friterad persiljerot samt dill och smörglacerad vitkål.
Teriyakiglacerad tempeh med persiljerotspuré,
krispig persiljerot, salladslök och späda blad.
Brygghusets högrevsburgare
med karljohansvamps- majonnäs, grillad lök och
gruyere, sallad och pommes