Mors dag - söndag: Öppet 11.00-20.00
Pannbiff
med lök, gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
Panerad rödspätta
med remouladcréme och kokt potatis
Kassler
med svampsås och stekt potatis
Ungersk korvgryta
med ris, gräddfil, gräslök och vitlöksbröd
Panerad strömmingsflundra
med skirat smör, rårörda lingon och hemlagat potatismos
Hemlagad pytt i panna
med stekt ägg och tärnade rödbetor
Köttfärslimpa
med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och kokt potatis
Panerad flundra
med tartarcréme och kokt potatis
Fläsknoisette Hawaii
med ananas, ost, pepparsås och stekt potatis
Entrecote
med bearnaisesås och rostad potatis (helglunch)
Panerad torsk
med smögenröra och kokt potatis (helglunch)
Schnitzel
med bearnaisesås och rostad potatis (helglunch)
Hemlagade kåldolmar
med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
Pasta Poseidon
i vitvinssås, toppas med lax och räkor
Pulled pork
med vitlökssås och ris
Entrecote
med bearnaisesås och rostad potatis
Panerad torsk
med smögenröra och kokt potatis
Schnitzel
med bearnaisesås och rostad potatis
Mors dag - meny 1
Förrätt: Vitlöksbröd med hemslagen vitlökscréme med ruccola och oliver
Huvudrätt: Pestobakad lax med örtcreme, samt bakad potatis och örtsmör
Mors dag - meny 2
Förrätt: Vitlöksbröd med hemslagen vitlökscréme med ruccola och oliver
Huvudrätt: Hjortytterfilé med rödvinsstuvad kantarellsås som serveras med rostad potatis och rotfrukter
Mors dag - meny 3
Förrätt: Klassisk Toast Skagen
Huvudrätt: Kalvfilémedaljonger med demiglace-sky och fransk potatisgratäng
Mors dag - dessert
Till detta ingår ett stort dessertbord med creme brulée, pannacotta, brownies och en massa annat gott att välja mellan