Vimmerby Torsdag 26 november, 2020
MinLunchguide

Vimmerby

Vecka 48

Dagens lunch

 Lista  Karta
Torsdag 26 november

Varmrökt lax
med krispigt grönt och dillstuvad potatis

Fläsklägg med rotmos,
syrad rödkål och senapskräm

Veckans vegetariska:
Stadsmästargårdens morotssoppa med chili och ingefära, rostad palsternacka, örtkrutonger och färskost

Kokt torsk hummersås
och kokt potatis

99 kr

Tacobuffé med svarta bönor
och mexican ris och avokadoröra

99 kr

BBQ-ribs med stekt potatis,
kall dragon-pepparsås

Veckans vegetariska
Västerbottenpaj med ruccolasallad

Veckans hamburgare
Beställs i kassan

Ärtsoppa,
serveras med Brygghusets pannkakor, jordgubbssylt och vispad grädde

105 kr

Kalvstek med rödvinssås,
serveras med ugnsrostad klyftpotatis, samt vinbärsgelé

105 kr

Veckans burgare:
100 % nötkött 150 gr med bröd, serveras med chilidressing, tomat, rostad lök, saltgurka och cheddarost, samt pommes

110 kr

Veckans vegetariska:
Morot- och zucchinibiff, serveras med parmesankräm och couscous

105 kr

Välj bland någon av husets klassiker:
Färsbiffar, gräddsås, kokt potatis, lingon Stekt fläsk, kokt potatis, löksås, lingon Fläskschnitzel med rödvinssås, bearnaisesås, persiljesmör och pommes frites Rödspätta med remouladsås och kokt potatis Lövbiff med pommes, persiljesmör, rödvinssås, bearnaisesås Fish & Chips, remouladsås Lasagne Pizza Kebab Sallader

95 kr

Välj bland våra alternativ
Valfri pizza nr 1-25 Valfria kebaber Sallader Flertalet av våra hamburgermenyer Schnitzel Lövbit Rödspätta m m

95 kr

Krämig pastagratäng
med fläskytterfile, svamp och knaperstekt bacon

95 kr

Lingon- och limemarinerad kycklingfilé
med teriyakisås och stekta grönsaker

95 kr

Farinbakad lax med citrondressing
och kokt potatis

95 kr

Veckans burgare
Crispy Chicken med mangodressing, sallad, lök samt sötpotatispommes

110 kr

Veckans vegetariska
Svamprisotto med friterad svamp

95 kr

Veckans Bowl:
Friterade räkor med wasabimajonnäs

110 kr

Tonfisk
Tonfisk

35 kr

Pytt i panna
med stekt ägg och rödbetor

Ugnsbakad sej med potatis- och purjolöksplättar,
serveras med basilika crème och citron

Veckans pasta:
Pasta med kyckling, mozzarella och ruccola

Veckans vegetariska:
Stekt gruyèreost med couscoussallad och tomatcreme