
Vimmerby
Vecka 3
Krämig pasta
med citronsås, kallrökt lax, spenat och syrad rödlök
Stadsmästarlåda: Helstekt kotlettrad,
rödvinssås, bacon, purjolök och potatismos
Fredagsdessert:
Bärpaj med vaniljsås
Veckans vegetariska
Saltbakade betor med selleripuré, brynt smör, syrad lök och hasselnötter
Havets wallenbergare
med hummersås
Fläskfile med potatisgratäng
och grönpepparsås
Veckans Vegetariska
Vegetariska biffar med couscouspytt och grönsaker
Fläskfilégratäng med rökt sidfläsk från Vaggeryd
syltlök, broccoli, serveras med friterade potatishalvor
Saffransdoftande fiskgryta med sejfilé, lax
serveras med dillaioli
Schnitzel av kött från Brantestad
serveras med stekt potatis och klassiska tillbehör
Kebabtallrik med pommes och två sorters sås
Baconlindad kycklingfilé
serveras med currydressing och idaho potatis
VECKANS BURGARE Högrevsburgare
på briochbröd med färskost, sallad, ost och blåbärssylt samt sötpotatispommes
VECKANS VEGETARISKA
Asiatisk quorngryta serveras ris
BOWL
Vegetarisk vårrulle med sriraschadressing