Frittata på fetaost och oliver
med rostad potatis, karljohansvampsmajonnäs, småbladssallad & persilja
Älgskav
med potatispuré, champinjoner, rårörda lingon, pressgurka, svartvinbärsgelé & persilja
Saffransbiryani
med chilirostade kikärtor, purjolök, morot, mynta, citroncrème, fermenterad vitlöksyoghurt, dukkah(HASSELNÖTTER), vårlök & koriander
Pasta casarecce
med kallrökt lax, vitvin- och jalapeñoveloute, gurka, äpple, rädisa & fänkål
Panzanellasallad
med grön sparris, mozzarella, cocktailtomater, vit balsamvinäger, stekt surdegsbröd, ramslöksolja, rödlök & basilika
Habanero- och sojaglaserad pluma
med rostad potatis, zucchini, gräslök, citron, småbladssallad, svampmajonnäs, rostad lök & koriander
Gnocchi
med brynt salvia- och vitlökssmör, körsbärstomater, hyvlad zucchini, mozzarella, picklad lök & rostade frön
Räksallad
med citroncouscous, kokt ägg, klassisk Rhode islandsås, isbergssallad, dill, gräslök, parmesan & vitlökskrutonger
Krispig blomkål
med gochujang- och miso, yuzumajonnäs, basmatiris, jordnötter, romansallad, vårlök & koriander
Wallenbergare
med potatispuré, brynt smör, rårörda lingon, gröna ärtor & persilja