Västervik Måndag 18 oktober, 2021

Best Western plus Västervik Stadshotell

Veckomeny (Vecka 42)

Dagens Lunch inkl. sallad, bröd och kaffe. Take away 108kr.

Måndag

Veckans Lunch!
1. Fläskschnitzel servera med skysås, rostad potatis, gröna ärtor, ansjovis och kapriskräm. 2. Jägarbiffar serveras med rödkål, svampsås, rostad potatis och picklad pumpa. 3. Tysk potatissallad serveras med grillad bratwurst och currykräm (går att få vegetarisk). 4. Käsespätzle: ostgratinerade äggnudlar toppas med lök, pumpasallad och friterad kål (vegetarisk). 5. Gulaschgryta med smak av kummin och paprika serveras med ris och crème fraîche. 6. Spenatöverbakad röding serveras med kokt potatis, äppelgräddsås, äpple och lökragu.

115 kr
Tisdag

Veckans lunch!
1. Fläskschnitzel servera med skysås, rostad potatis, gröna ärtor, ansjovis och kapriskräm. 2. Jägarbiffar serveras med rödkål, svampsås, rostad potatis och picklad pumpa. 3. Tysk potatissallad serveras med grillad bratwurst och currykräm (går att få vegetarisk). 4. Käsespätzle: ostgratinerade äggnudlar toppas med lök, pumpasallad och friterad kål (vegetarisk). 5. Gulaschgryta med smak av kummin och paprika serveras med ris och crème fraîche. 6. Spenatöverbakad röding serveras med kokt potatis, äppelgräddsås, äpple och lökragu.

115 kr
Onsdag

Veckans lunch!
1. Fläskschnitzel servera med skysås, rostad potatis, gröna ärtor, ansjovis och kapriskräm. 2. Jägarbiffar serveras med rödkål, svampsås, rostad potatis och picklad pumpa. 3. Tysk potatissallad serveras med grillad bratwurst och currykräm (går att få vegetarisk). 4. Käsespätzle: ostgratinerade äggnudlar toppas med lök, pumpasallad och friterad kål (vegetarisk). 5. Gulaschgryta med smak av kummin och paprika serveras med ris och crème fraîche. 6. Spenatöverbakad röding serveras med kokt potatis, äppelgräddsås, äpple och lökragu.

115 kr
Torsdag

Veckans lunch!
1. Fläskschnitzel servera med skysås, rostad potatis, gröna ärtor, ansjovis och kapriskräm. 2. Jägarbiffar serveras med rödkål, svampsås, rostad potatis och picklad pumpa. 3. Tysk potatissallad serveras med grillad bratwurst och currykräm (går att få vegetarisk). 4. Käsespätzle: ostgratinerade äggnudlar toppas med lök, pumpasallad och friterad kål (vegetarisk). 5. Gulaschgryta med smak av kummin och paprika serveras med ris och crème fraîche. 6. Spenatöverbakad röding serveras med kokt potatis, äppelgräddsås, äpple och lökragu.

115 kr
Fredag

Veckans lunch!
1. Fläskschnitzel servera med skysås, rostad potatis, gröna ärtor, ansjovis och kapriskräm. 2. Jägarbiffar serveras med rödkål, svampsås, rostad potatis och picklad pumpa. 3. Tysk potatissallad serveras med grillad bratwurst och currykräm (går att få vegetarisk). 4. Käsespätzle: ostgratinerade äggnudlar toppas med lök, pumpasallad och friterad kål (vegetarisk). 5. Gulaschgryta med smak av kummin och paprika serveras med ris och crème fraîche. 6. Spenatöverbakad röding serveras med kokt potatis, äppelgräddsås, äpple och lökragu.

115 kr