Västervik Måndag 28 november, 2022

Best Western plus Västervik Stadshotell

Veckomeny (Vecka 48)

Sex härliga rätter på svenska råvaror (så långt det är möjligt) – gärna lokalproducerade! Ta för dig av vår goda sallad och sitt ned så serverar vi dig varmrätten vid bordet. Kaffe och en liten kaka ingår efter maten.

Måndag

Veckans lunch!
- Persiljejärpar serveras med champinjonsås, kokt potatis, rostad blomkål och lingon. - Poserad sejrygg serveras med kokt potatis, smörslungade bönor och hollandaisesås. - Fläskschnitzel serveras med stekt potatis, lökfrästa ärtor, örtkräm och skysås. - Krämig svamprisotto serveras med confiterad svamp, toppas med parmesan och spenat. - Mustig ragu på högrev, serveras med linguine-pasta, toppas med parmesan och rucola. - Rostad blomkålssoppa serveras med vitlökskrutonger, knaperstekt bacon och picklad blomkål (går att få vegetariskt).

120 kr
Tisdag

Veckans lunch!
- Persiljejärpar serveras med champinjonsås, kokt potatis, rostad blomkål och lingon. - Poserad sejrygg serveras med kokt potatis, smörslungade bönor och hollandaisesås. - Fläskschnitzel serveras med stekt potatis, lökfrästa ärtor, örtkräm och skysås. - Krämig svamprisotto serveras med confiterad svamp, toppas med parmesan och spenat. - Mustig ragu på högrev, serveras med linguine-pasta, toppas med parmesan och rucola. - Rostad blomkålssoppa serveras med vitlökskrutonger, knaperstekt bacon och picklad blomkål (går att få vegetariskt).

120 kr
Onsdag

Veckans lunch!
- Persiljejärpar serveras med champinjonsås, kokt potatis, rostad blomkål och lingon. - Poserad sejrygg serveras med kokt potatis, smörslungade bönor och hollandaisesås. - Fläskschnitzel serveras med stekt potatis, lökfrästa ärtor, örtkräm och skysås. - Krämig svamprisotto serveras med confiterad svamp, toppas med parmesan och spenat. - Mustig ragu på högrev, serveras med linguine-pasta, toppas med parmesan och rucola. - Rostad blomkålssoppa serveras med vitlökskrutonger, knaperstekt bacon och picklad blomkål (går att få vegetariskt).

120 kr
Torsdag

Veckans lunch!
- Persiljejärpar serveras med champinjonsås, kokt potatis, rostad blomkål och lingon. - Poserad sejrygg serveras med kokt potatis, smörslungade bönor och hollandaisesås. - Fläskschnitzel serveras med stekt potatis, lökfrästa ärtor, örtkräm och skysås. - Krämig svamprisotto serveras med confiterad svamp, toppas med parmesan och spenat. - Mustig ragu på högrev, serveras med linguine-pasta, toppas med parmesan och rucola. - Rostad blomkålssoppa serveras med vitlökskrutonger, knaperstekt bacon och picklad blomkål (går att få vegetariskt).

120 kr
Fredag

Veckans lunch!
- Persiljejärpar serveras med champinjonsås, kokt potatis, rostad blomkål och lingon. - Poserad sejrygg serveras med kokt potatis, smörslungade bönor och hollandaisesås. - Fläskschnitzel serveras med stekt potatis, lökfrästa ärtor, örtkräm och skysås. - Krämig svamprisotto serveras med confiterad svamp, toppas med parmesan och spenat. - Mustig ragu på högrev, serveras med linguine-pasta, toppas med parmesan och rucola. - Rostad blomkålssoppa serveras med vitlökskrutonger, knaperstekt bacon och picklad blomkål (går att få vegetariskt).

120 kr