Västervik Måndag 22 februari, 2021

Best Western plus Västervik Stadshotell

Veckomeny (Vecka 8)

Nio härliga rätter på svenska råvaror, gärna lokalproducerade! Du tar för dig av vårt stora, färggranna och smakrika salladsbord och så serverar vi dig varmrätten vid bordet. Kaffe och en liten dessert ingår efter maten. Vi bjuder alla barn under tio år på hemgjorda pannkakor med sylt och grädde (i betalande målsmans sällskap).

Måndag

Veckans lunch!
1. Pankopanerad svensk kycklinglårfilé serveras med rostad majssås, rostad potatis och rostade rotfrukter. 2. Ragu bolognese på högrev- nattbakad högrevsragu med mycket vin och kärlek serveras med linguine och riven parmesan. 3. Halloumisallad- romansallad slungad i champagnevinegrette med friterad halloumi, ostkräm och vitlöksbröd. 4. Nötfärsbiffar smaksatta med fetaost serveras med bulgurpytt, olivsky och rostad pumpa. 5. Fish and chips serveras med curryremoulad, ärtpuré och pommes frites. 6. Kalvrygg vit och svart- helstekt kalvytterfilé serveras med bearnaisesås, rödvinssås, sauterade grönsaker och fransk potatisgratäng. 7. Lasagne al forno serveras med tomat- och fetaostsallad. 8. Tortellini fylld med ricotta och spenat i krämig baconsås toppas med riven parmesan. 9. Apelsindoftande morotssoppa serveras med ingefärsyoughurt och vitlöksbröd.

109 kr
Tisdag

Veckans lunch!
1. Pankopanerad svensk kycklinglårfilé serveras med rostad majssås, rostad potatis och rostade rotfrukter. 2. Ragu bolognese på högrev- nattbakad högrevsragu med mycket vin och kärlek serveras med linguine och riven parmesan. 3. Halloumisallad- romansallad slungad i champagnevinegrette med friterad halloumi, ostkräm och vitlöksbröd. 4. Nötfärsbiffar smaksatta med fetaost serveras med bulgurpytt, olivsky och rostad pumpa. 5. Fish and chips serveras med curryremoulad, ärtpuré och pommes frites. 6. Kalvrygg vit och svart- helstekt kalvytterfilé serveras med bearnaisesås, rödvinssås, sauterade grönsaker och fransk potatisgratäng. 7. Lasagne al forno serveras med tomat- och fetaostsallad. 8. Tortellini fylld med ricotta och spenat i krämig baconsås toppas med riven parmesan. 9. Apelsindoftande morotssoppa serveras med ingefärsyoughurt och vitlöksbröd.

109 kr
Onsdag

Veckans lunch!
1. Pankopanerad svensk kycklinglårfilé serveras med rostad majssås, rostad potatis och rostade rotfrukter. 2. Ragu bolognese på högrev- nattbakad högrevsragu med mycket vin och kärlek serveras med linguine och riven parmesan. 3. Halloumisallad- romansallad slungad i champagnevinegrette med friterad halloumi, ostkräm och vitlöksbröd. 4. Nötfärsbiffar smaksatta med fetaost serveras med bulgurpytt, olivsky och rostad pumpa. 5. Fish and chips serveras med curryremoulad, ärtpuré och pommes frites. 6. Kalvrygg vit och svart- helstekt kalvytterfilé serveras med bearnaisesås, rödvinssås, sauterade grönsaker och fransk potatisgratäng. 7. Lasagne al forno serveras med tomat- och fetaostsallad. 8. Tortellini fylld med ricotta och spenat i krämig baconsås toppas med riven parmesan. 9. Apelsindoftande morotssoppa serveras med ingefärsyoughurt och vitlöksbröd.

109 kr
Torsdag

Veckans lunch!
1. Pankopanerad svensk kycklinglårfilé serveras med rostad majssås, rostad potatis och rostade rotfrukter. 2. Ragu bolognese på högrev- nattbakad högrevsragu med mycket vin och kärlek serveras med linguine och riven parmesan. 3. Halloumisallad- romansallad slungad i champagnevinegrette med friterad halloumi, ostkräm och vitlöksbröd. 4. Nötfärsbiffar smaksatta med fetaost serveras med bulgurpytt, olivsky och rostad pumpa. 5. Fish and chips serveras med curryremoulad, ärtpuré och pommes frites. 6. Kalvrygg vit och svart- helstekt kalvytterfilé serveras med bearnaisesås, rödvinssås, sauterade grönsaker och fransk potatisgratäng. 7. Lasagne al forno serveras med tomat- och fetaostsallad. 8. Tortellini fylld med ricotta och spenat i krämig baconsås toppas med riven parmesan. 9. Apelsindoftande morotssoppa serveras med ingefärsyoughurt och vitlöksbröd.

109 kr
Fredag

Veckans lunch!
1. Pankopanerad svensk kycklinglårfilé serveras med rostad majssås, rostad potatis och rostade rotfrukter. 2. Ragu bolognese på högrev- nattbakad högrevsragu med mycket vin och kärlek serveras med linguine och riven parmesan. 3. Halloumisallad- romansallad slungad i champagnevinegrette med friterad halloumi, ostkräm och vitlöksbröd. 4. Nötfärsbiffar smaksatta med fetaost serveras med bulgurpytt, olivsky och rostad pumpa. 5. Fish and chips serveras med curryremoulad, ärtpuré och pommes frites. 6. Kalvrygg vit och svart- helstekt kalvytterfilé serveras med bearnaisesås, rödvinssås, sauterade grönsaker och fransk potatisgratäng. 7. Lasagne al forno serveras med tomat- och fetaostsallad. 8. Tortellini fylld med ricotta och spenat i krämig baconsås toppas med riven parmesan. 9. Apelsindoftande morotssoppa serveras med ingefärsyoughurt och vitlöksbröd.

109 kr