Västervik Måndag 18 januari, 2021

Best Western plus Västervik Stadshotell

Veckomeny (Vecka 3)

Nio härliga rätter på svenska råvaror, gärna lokalproducerade! Du tar för dig av vårt stora, färggranna och smakrika salladsbord och så serverar vi dig varmrätten vid bordet. Kaffe och en liten dessert ingår efter maten.

Måndag

Veckans lunch!
1. Panerad kalvschnitzel med vinstuvade champinjoner, ärtor och potatisklyftor. 2. Kycklingbröst serveras med rökig paprikasås, tomatsmör och jasminris. 3. Svamprisotto med ruccola och hyvlad parmesan. 4. Mandelstekt sejfilé serveras med fänkålsrostad potatis och skaldjurssås. 5. Ricotta- och spenatfylld tortelloni i tomatsås. 6. Franska kumminfärsbiffar serveras med fransk potatisgratäng och rödvinssås. 7. Rostad butternutpumpa och grönsaker serveras med syrlig dragonkräm och friterad persilja. 8. Kalvsauté Marengo med ris. 9. Caesarsallad med kyckling, bacon, parmesanost och hemgjorda krutonger.

109 kr
Tisdag

Veckans lunch!
1. Panerad kalvschnitzel med vinstuvade champinjoner, ärtor och potatisklyftor. 2. Kycklingbröst serveras med rökig paprikasås, tomatsmör och jasminris. 3. Svamprisotto med ruccola och hyvlad parmesan. 4. Mandelstekt sejfilé serveras med fänkålsrostad potatis och skaldjurssås. 5. Ricotta- och spenatfylld tortelloni i tomatsås. 6. Franska kumminfärsbiffar serveras med fransk potatisgratäng och rödvinssås. 7. Rostad butternutpumpa och grönsaker serveras med syrlig dragonkräm och friterad persilja. 8. Kalvsauté Marengo med ris. 9. Caesarsallad med kyckling, bacon, parmesanost och hemgjorda krutonger.

109 kr
Onsdag

Veckans lunch!
1. Panerad kalvschnitzel med vinstuvade champinjoner, ärtor och potatisklyftor. 2. Kycklingbröst serveras med rökig paprikasås, tomatsmör och jasminris. 3. Svamprisotto med ruccola och hyvlad parmesan. 4. Mandelstekt sejfilé serveras med fänkålsrostad potatis och skaldjurssås. 5. Ricotta- och spenatfylld tortelloni i tomatsås. 6. Franska kumminfärsbiffar serveras med fransk potatisgratäng och rödvinssås. 7. Rostad butternutpumpa och grönsaker serveras med syrlig dragonkräm och friterad persilja. 8. Kalvsauté Marengo med ris. 9. Caesarsallad med kyckling, bacon, parmesanost och hemgjorda krutonger.

109 kr
Torsdag

Veckans lunch!
1. Panerad kalvschnitzel med vinstuvade champinjoner, ärtor och potatisklyftor. 2. Kycklingbröst serveras med rökig paprikasås, tomatsmör och jasminris. 3. Svamprisotto med ruccola och hyvlad parmesan. 4. Mandelstekt sejfilé serveras med fänkålsrostad potatis och skaldjurssås. 5. Ricotta- och spenatfylld tortelloni i tomatsås. 6. Franska kumminfärsbiffar serveras med fransk potatisgratäng och rödvinssås. 7. Rostad butternutpumpa och grönsaker serveras med syrlig dragonkräm och friterad persilja. 8. Kalvsauté Marengo med ris. 9. Caesarsallad med kyckling, bacon, parmesanost och hemgjorda krutonger.

109 kr
Fredag

Veckans lunch!
1. Panerad kalvschnitzel med vinstuvade champinjoner, ärtor och potatisklyftor. 2. Kycklingbröst serveras med rökig paprikasås, tomatsmör och jasminris. 3. Svamprisotto med ruccola och hyvlad parmesan. 4. Mandelstekt sejfilé serveras med fänkålsrostad potatis och skaldjurssås. 5. Ricotta- och spenatfylld tortelloni i tomatsås. 6. Franska kumminfärsbiffar serveras med fransk potatisgratäng och rödvinssås. 7. Rostad butternutpumpa och grönsaker serveras med syrlig dragonkräm och friterad persilja. 8. Kalvsauté Marengo med ris. 9. Caesarsallad med kyckling, bacon, parmesanost och hemgjorda krutonger.

109 kr