Västervik Måndag 6 maj, 2024

Restaurang Guldkant

Veckomeny (Vecka 19)
Måndag

Veckans Husman
Västerbottenfylld kalvfärsbiff smaksatt med timjan och rosmarin. Serveras med pepparsås och rostad potatis samt gröna och gula bönor Make it veggo: Getostfylld rödbetsbiff

125 kr

Veckans Fisk
Paella Saffranskokt ris med fisk och skaldjur. Serveras med rostad paprika, fänkål, gröna ärter och basilikacrème

125 kr

Veckans Around the World
Hot butter chicken indisk kycklinggryta med kryddkokt basmatiris, papadum och mangosallad med grön chili Make it veggo: Kryddig kikärtsgryta

125 kr

Veckans Comfort food
Caesarsallad Sallad med grillad kycklingfilé, parmesan, ceasardressing och krutonger. Serveras med marinerad delikatesspotatis Make it veggo: Stekt Halloumi

125 kr
Tisdag

Veckans Husman
Västerbottenfylld kalvfärsbiff smaksatt med timjan och rosmarin. Serveras med pepparsås och rostad potatis samt gröna och gula bönor Make it veggo: Getostfylld rödbetsbiff

125 kr

Veckans Fisk
Paella Saffranskokt ris med fisk och skaldjur. Serveras med rostad paprika, fänkål, gröna ärter och basilikacrème

125 kr

Veckans Around the World
Hot butter chicken indisk kycklinggryta med kryddkokt basmatiris, papadum och mangosallad med grön chili Make it veggo: Kryddig kikärtsgryta

125 kr

Veckans Comfort food
Caesarsallad Sallad med grillad kycklingfilé, parmesan, ceasardressing och krutonger. Serveras med marinerad delikatesspotatis Make it veggo: Stekt Halloumi

125 kr
Onsdag

Veckans Husman
Västerbottenfylld kalvfärsbiff smaksatt med timjan och rosmarin. Serveras med pepparsås och rostad potatis samt gröna och gula bönor Make it veggo: Getostfylld rödbetsbiff

125 kr

Veckans Fisk
Paella Saffranskokt ris med fisk och skaldjur. Serveras med rostad paprika, fänkål, gröna ärter och basilikacrème

125 kr

Veckans Around The World
Hot butter chicken indisk kycklinggryta med kryddkokt basmatiris, papadum och mangosallad med grön chili Make it veggo: Kryddig kikärtsgryta

125 kr

Veckans Comfort food
Caesarsallad Sallad med grillad kycklingfilé, parmesan, ceasardressing och krutonger. Serveras med marinerad delikatesspotatis Make it veggo: Stekt Halloumi

125 kr
Torsdag

Veckans Husman
Västerbottenfylld kalvfärsbiff smaksatt med timjan och rosmarin. Serveras med pepparsås och rostad potatis samt gröna och gula bönor Make it veggo: Getostfylld rödbetsbiff

125 kr

Veckans Fisk
Paella Saffranskokt ris med fisk och skaldjur. Serveras med rostad paprika, fänkål, gröna ärter och basilikacrème

125 kr

Veckans Around the World
Hot butter chicken indisk kycklinggryta med kryddkokt basmatiris, papadum och mangosallad med grön chili Make it veggo: Kryddig kikärtsgryta

125 kr

Veckans Comfort food
Caesarsallad Sallad med grillad kycklingfilé, parmesan, ceasardressing och krutonger. Serveras med marinerad delikatesspotatis Make it veggo: Stekt Halloumi

125 kr
Fredag

Buffé Fredag
Grillbuffé Fredag

125 kr