Västervik Måndag 21 juni, 2021

Restaurang Guldkant

Veckomeny (Vecka 25)
Måndag

Dagens
Örtgrillad kycklingfilé med parmesanrisotto, parmaskinka och citronrostade medelhavsgrönsaker Make it veggo: Vegoschnitzel

109 kr

Klassiker
Ugnsbakad torsk med ljummen primörsallad, örter och vitvinssås

109 kr

Around the World
Chicken tikka masala tandoorigrillade kycklinglår i sås smaksatt med ingefära, garam masala och vitlök. Serveras med basmatiris och raita. Make it veggo: Kikärtsgryta

109 kr
Tisdag

Dagens
Grekisk karré ört och vitlökskryddad nattstekt karré med tzatziki, pitabröd, fetaost och tomat- oliv och gurksallad samt rödlök Make it veggo: Grillad aubergine

109 kr

Klassiker
Ugnsbakad torsk med ljummen primörsallad, örter och vitvinssås

109 kr

Around the World
Chicken tikka masala tandoorigrillade kycklinglår i sås smaksatt med ingefära, garam masala och vitlök. Serveras med basmatiris och raita. Make it veggo: Kikärtsgryta

109 kr
Onsdag

Dagens
Fusili al salmone e limone pasta i citronsås med kallrökt lax, bakad fänkål och spenat Make it veggo: Halloumi

109 kr

Klassiker
Ugnsbakad torsk med ljummen primörsallad, örter och vitvinssås

109 kr

Around the World
Chicken tikka masala tandoorigrillade kycklinglår i sås smaksatt med ingefära, garam masala och vitlök. Serveras med basmatiris och raita. Make it veggo: Kikärtsgryta

109 kr
Torsdag

Dagens
Schnitzel med citron & persiljesmör krispig fläskschnitzel med stekt kulpotatis, smörslungad sommarkål och rökt fläsk. Make it veggo: Vegoschnitzel

109 kr

Klassiker
Ugnsbakad torsk med ljummen primörsallad, örter och vitvinssås

109 kr

Around the World
Chicken tikka masala tandoorigrillade kycklinglår i sås smaksatt med ingefära, garam masala och vitlök. Serveras med basmatiris och raita. Make it veggo: Kikärtsgryta

109 kr
Fredag

Midsommarafton - Vi är lediga och dansar runt stången
Midsommarafton - Vi är lediga och dansar runt stången