🌟 Veckans Lunch på Guldkant! 11:30-14:30 Vi har laddat menyn med smakrika favoriter. 🍽 Dagens lunch serveras med nybakat bröd, smör, färskost, och fräscha sallader. Kaffe och något sött att avrunda måltiden med +10 kr. 🔥 Och glöm inte veckans höjdpunkt – vår efterlängtade GRILLBUFFÉ på fredag! 🔥 Saftigt grillat, härliga tillbehör och smaker som får smaklökarna att jubla. En perfekt avslutning på veckan! Varmt välkommen – Det går bra att boka bord om ni är fler i sällskapet eller annars är det bara droppa in!
Veckans Husman
Pannbiff med lökfräst zucchini
serveras med potatispuré, rårörda lingon och dragonsås
Make it veggo: Grönsaksbiff med rödbeta
Veckans fisk
Bohuslänsk fiskgryta
Musslor, räkor och sej i krämig gryta med fänkål, morötter och färskpotatis. Toppas med aioli och örter
Veckans Sallad
Betor och getost
krispig sallad med rostad färskpotatis, cocktailtomat och marinerade oliver. Serveras med honungsdressing och grissini
Veckans Around the World
Chicken tikka masala
tandoorigrillade kycklinglår i sås med smak av garam masala. Serveras med basmatiris, raita och vitlöksbröd
Make it veggo: Kikärtstikka
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
Veckans Husman
Pannbiff med lökfräst zucchini
serveras med potatispuré, rårörda lingon och dragonsås
Make it veggo: Grönsaksbiff med rödbeta
Veckans fisk
Bohuslänsk fiskgryta
Musslor, räkor och sej i krämig gryta med fänkål, morötter och färskpotatis. Toppas med aioli och örter
Veckans Around the World
Chicken tikka masala
tandoorigrillade kycklinglår i sås med smak av garam masala. Serveras med basmatiris, raita och vitlöksbröd
Make it veggo: Kikärtstikka
Veckans Sallad
Betor och getost
krispig sallad med rostad färskpotatis, cocktailtomat och marinerade oliver. Serveras med honungsdressing och grissini
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
Veckans Husman
Pannbiff med lökfräst zucchini
serveras med potatispuré, rårörda lingon och dragonsås
Make it veggo: Grönsaksbiff med rödbeta
Veckans fisk
Bohuslänsk fiskgryta
Musslor, räkor och sej i krämig gryta med fänkål, morötter och färskpotatis. Toppas med aioli och örter
Veckans Around the World
Chicken tikka masala
tandoorigrillade kycklinglår i sås med smak av garam masala. Serveras med basmatiris, raita och vitlöksbröd
Make it veggo: Kikärtstikka
Veckans Sallad
Betor och getost
krispig sallad med rostad färskpotatis, cocktailtomat och marinerade oliver. Serveras med honungsdressing och grissini
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
Veckans Husman
Pannbiff med lökfräst zucchini
serveras med potatispuré, rårörda lingon och dragonsås
Make it veggo: Grönsaksbiff med rödbeta
Veckans Fisk
Bohuslänsk fiskgryta
Musslor, räkor och sej i krämig gryta med fänkål, morötter och färskpotatis. Toppas med aioli och örter
Veckans Around the World
Chicken tikka masala
tandoorigrillade kycklinglår i sås med smak av garam masala. Serveras med basmatiris, raita och vitlöksbröd
Make it veggo: Kikärtstikka
Veckans Sallad
Betor och getost
krispig sallad med rostad färskpotatis, cocktailtomat och marinerade oliver. Serveras med honungsdressing och grissini
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
GRILLBUFFE!
FREDAGSBUFFÈ
På fredag dukar vi upp buffé med goda tillbehör.
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
KLASSIKER
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
KLASSIKER
Guldkants schnitzel 199 kr
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött.
Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås
bärkapris, citron, rödvinssås och
Guldkantspommes.
Make it vego vegetarisk schnitzel
SALLAD
Spicy Thai salad
Glasnudelsallad med lättpicklade grönsaker
smaksatta med lime, chili och ingefära. Serveras med picklad rödlök, srirachamayo och koriander
Välj mellan:
grillat kycklingbröst
chilimarinerade räkor
stekt halloumi
GRILL
Royal Club Sandwich
Vår variant av en brunchklassiker. Kryddgrillad
kyckling, rökigt bacon, picklad rödlök,
romansallad, tomat och majonnäs landar på
rostat surdegsbröd. Serveras med pommes frites och vitlöksmajonnäs
make it vego BBQ-Halloumi
Stor Skagen
Stor Skagen
Handskalade räkor i majonnäs med pepparrot, dill och citron. Serveras med smörstekt bröd, tomatsallad och pommes frites