Dagens
Varmrökt lax
serveras med dillstuvad potatis och senapspicklade rotfrukter.
Make it veggo: Citronbakade morötter
Veckans Klassiker
Pannbiff med timjansstekt lök
serveras med potatispuré, persiljemorötter, lingon och inlagd gurka
Make it veggo: Grönärtsbiff med kålrot
Around the World
Tonkatsu
Krispig japansk schnitzel med tonkatsusås, krämig kålsallad, rostad sesam och sushiris
Dagens
Bosses Raggmunk
klassisk raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon, stekta äpplen och kål
Make it veggo: Krispig grönkål
Veckans Klassiker
Pannbiff med timjansstekt lök
serveras med potatispuré, persiljemorötter, lingon och inlagd gurka
Make it veggo: Grönärtsbiff med kålrot
Around the World
Tonkatsu
Krispig japansk schnitzel med tonkatsusås, krämig kålsallad, rostad sesam och sushiris
Dagens
Ört & vitlöksgrillad kycklingfile
Med parmesanrisotto och en sallad på ruccola, semi-torkade tomater och gröna bönor
Make it vego: Ört & vitlöksrostad aubergine
Veckans Klassiker
Pannbiff med timjansstekt lök
serveras med potatispuré, persiljemorötter, lingon och inlagd gurka
Make it veggo: Grönärtsbiff med kålrot
Around the World
Tonkatsu
Krispig japansk schnitzel med tonkatsusås, krämig kålsallad, rostad sesam och sushiris
Dagens
Ugnsbakad sej “Grenoble”
med potatispuré, kapris, rödbetor och konfiterad lök samt brynt smör
Make it veggo: Confiterad fänkål
Veckans Klassiker
Pannbiff med timjansstekt lök
serveras med potatispuré, persiljemorötter, lingon och inlagd gurka
Make it veggo: Grönärtsbiff med kålrot
Around the World
Tonkatsu
Krispig japansk schnitzel med tonkatsusås, krämig kålsallad, rostad sesam och sushiris
Dagens
Fläskfilé “Oscar”
Serveras med bearnaisesås, inlagd sparris, handskalade räkor, grovt skuren pommes frites och grilltomat.
Make it veggo: Vegoschnitzel
Veckans Klassiker
Pannbiff med timjansstekt lök
serveras med potatispuré, persiljemorötter, lingon och inlagd gurka
Make it veggo: Grönärtsbiff med kålrot