🌟 Veckans Lunch på Guldkant! 11:30-14:30 Vi har laddat menyn med smakrika favoriter. 🍽 Dagens lunch serveras med nybakat bröd, smör, färskost, fräscha sallader, kaffe och något sött att avrunda måltiden med. 🔥 Och glöm inte veckans höjdpunkt – vår efterlängtade GRILLBUFFÉ på fredag! 🔥 Saftigt grillat, härliga tillbehör och smaker som får smaklökarna att jubla. En perfekt avslutning på veckan! Varmt välkommen – Det går bra att boka bord om ni är fler i sällskapet eller annars är det bara droppa in!
Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff
Veckans Fisk
Smörrebröd “Stjerneskud”
Panerad spätta på danskt kavring toppas med handskalade räkor och curryremoulad och serveras med brynt smör och kokt potatis
Make it vego: Friterad halloumi
Veckans bowl
Cashew Bowl
Krispig panerad kycklingfilé, teriyakisås, cashewnötter, sesamfrö, rödkål, picklad gurka, groddar, srirachamajo, sushiris
Make it vego: Asiatisk bönboll
Guldkants classic schnitzel
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
Around the world
Chicken tikka masala
Tandoorigrillad kycklinglårfilé i sås smaksatt med ingefära, garam masala och kokosmjölk. Serveras med basmatiris, raita och naanbröd.
Make it vego: Kikärtstikka
Moules frites
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
Veckans Husman
Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff
Veckans Fisk
Smörrebröd “Stjerneskud”
Panerad spätta på danskt kavring toppas med handskalade räkor och curryremoulad och serveras med brynt smör och kokt potatis
Make it vego: Friterad halloumi
i
Veckans Around the World
Chicken tikka masala
Tandoorigrillad kycklinglårfilé i sås smaksatt med ingefära, garam masala och kokosmjölk. Serveras med basmatiris, raita och naanbröd.
Make it vego: Kikärtstikka
Veckans Bowl
Cashew Bowl
Krispig panerad kycklingfilé, teriyakisås, cashewnötter, sesamfrö, rödkål, picklad gurka, groddar, srirachamajo, sushiris
Make it vego: Asiatisk bönboll
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
Veckans Husman
Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff
Veckans Fisk
Smörrebröd “Stjerneskud”
Panerad spätta på danskt kavring toppas med handskalade räkor och curryremoulad och serveras med brynt smör och kokt potatis
Make it vego: Friterad halloumi
Veckans Around the World
Chicken tikka masala
Tandoorigrillad kycklinglårfilé i sås smaksatt med ingefära, garam masala och kokosmjölk. Serveras med basmatiris, raita och naanbröd.
Make it vego: Kikärtstikka
Veckans Bowl
Cashew Bowl
Krispig panerad kycklingfilé, teriyakisås, cashewnötter, sesamfrö, rödkål, picklad gurka, groddar, srirachamajo, sushiris
Make it vego: Asiatisk bönboll
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it vego: Zucchinifritters med kikärter
Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff
Veckans Fisk
Ugnsbakad lax med hollandaisesås
Serveras med ångkokt broccoli och dill. Samt med fänkålskryddad delikatesspotatis.
Make it vego: Konfiterad fänkål
Veckans fisk
Smörrebröd “Stjerneskud”
Panerad spätta på danskt kavring toppas med handskalade räkor och curryremoulad och serveras med brynt smör och kokt potatis
Make it vego: Friterad halloumi
Veckans Around the World
Cashwew Sticky chicken wok
Kycklinglår smaksatt med söt soja, chili, lime och ingefära. Serveras med krispiga grönsaker, srirachamayo och wokade äggnudlar.
Make it veggo: teriyakibakade soyaspett
Around the world
Chicken tikka masala
Tandoorigrillad kycklinglårfilé i sås smaksatt med ingefära, garam masala och kokosmjölk. Serveras med basmatiris, raita och naanbröd.
Make it vego: Kikärtstikka
Veckans bowl
Cashew Bowl
Krispig panerad kycklingfilé, teriyakisås, cashewnötter, sesamfrö, rödkål, picklad gurka, groddar, srirachamajo, sushiris
Make it vego: Asiatisk bönboll
Deli Bowl
Chevré & Rödbetor
Friterad getost och honungsmarinerade rödbetor serveras med örtmarinerad bulgur, grönkål och salladsblad, picklad rödlök och valnötter samt yoghurtdressing
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
GRILLBUFFE!
FREDAGSBUFFÈ
På fredag dukar vi upp buffé med goda tillbehör.
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
KLASSIKER
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
KLASSIKER
Guldkants schnitzel 199 kr
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött.
Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås
bärkapris, citron, rödvinssås och
Guldkantspommes.
Make it vego vegetarisk schnitzel
SALLAD
Spicy Thai salad
Glasnudelsallad med lättpicklade grönsaker
smaksatta med lime, chili och ingefära. Serveras med picklad rödlök, srirachamayo och koriander
Välj mellan:
grillat kycklingbröst
chilimarinerade räkor
stekt halloumi
GRILL
Royal Club Sandwich
Vår variant av en brunchklassiker. Kryddgrillad
kyckling, rökigt bacon, picklad rödlök,
romansallad, tomat och majonnäs landar på
rostat surdegsbröd. Serveras med pommes frites och vitlöksmajonnäs
make it vego BBQ-Halloumi
Stor Skagen
Stor Skagen
Handskalade räkor i majonnäs med pepparrot, dill och citron. Serveras med smörstekt bröd, tomatsallad och pommes frites