Västervik Måndag 15 augusti, 2022

Restaurang Guldkant

Veckomeny (Vecka 33)
Måndag

Dagens
Varmrökt lax serveras med dillstuvad potatis och senapspicklade rotfrukter. Make it veggo: Citronbakade morötter

125 kr

Veckans Klassiker
Pannbiff med timjansstekt lök serveras med potatispuré, persiljemorötter, lingon och inlagd gurka Make it veggo: Grönärtsbiff med kålrot

125 kr

Around the World
Tonkatsu Krispig japansk schnitzel med tonkatsusås, krämig kålsallad, rostad sesam och sushiris

125 kr
Tisdag

Dagens
Bosses Raggmunk klassisk raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon, stekta äpplen och kål Make it veggo: Krispig grönkål

125 kr

Veckans Klassiker
Pannbiff med timjansstekt lök serveras med potatispuré, persiljemorötter, lingon och inlagd gurka Make it veggo: Grönärtsbiff med kålrot

125 kr

Around the World
Tonkatsu Krispig japansk schnitzel med tonkatsusås, krämig kålsallad, rostad sesam och sushiris

125 kr
Onsdag

Dagens
Ört & vitlöksgrillad kycklingfile Med parmesanrisotto och en sallad på ruccola, semi-torkade tomater och gröna bönor Make it vego: Ört & vitlöksrostad aubergine

125 kr

Veckans Klassiker
Pannbiff med timjansstekt lök serveras med potatispuré, persiljemorötter, lingon och inlagd gurka Make it veggo: Grönärtsbiff med kålrot

125 kr

Around the World
Tonkatsu Krispig japansk schnitzel med tonkatsusås, krämig kålsallad, rostad sesam och sushiris

Torsdag

Dagens
Ugnsbakad sej “Grenoble” med potatispuré, kapris, rödbetor och konfiterad lök samt brynt smör Make it veggo: Confiterad fänkål

125 kr

Veckans Klassiker
Pannbiff med timjansstekt lök serveras med potatispuré, persiljemorötter, lingon och inlagd gurka Make it veggo: Grönärtsbiff med kålrot

125 kr

Around the World
Tonkatsu Krispig japansk schnitzel med tonkatsusås, krämig kålsallad, rostad sesam och sushiris

125 kr
Fredag

Dagens
Fläskfilé “Oscar” Serveras med bearnaisesås, inlagd sparris, handskalade räkor, grovt skuren pommes frites och grilltomat. Make it veggo: Vegoschnitzel

125 kr

Veckans Klassiker
Pannbiff med timjansstekt lök serveras med potatispuré, persiljemorötter, lingon och inlagd gurka Make it veggo: Grönärtsbiff med kålrot

125 kr