Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff
Veckans Fisk
Ugnsbakad sej med ägg
Serveras med skirat smör, ångkokt broccoli, gräslök och dill samt örtslungad delikatesspotatis.
Make it vego: Konfiterad fänkål
Veckans Around the World
Crispy chicken Sriracha
Panerad kyckling serveras med jasminris, sesamkål och srirachamajo
Make it vego: Currymarinerad aubergine
Veckans Comfort food
Skomakarlåda på fläskfilé
helstekt fläskfilé serveras med potatispuré, bacon, purjolök och mörk sky
make it vego: Rostad palsternacka med rökt tofu
Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff
Veckans Fisk
Ugnsbakad sej med ägg
Serveras med skirat smör, ångkokt broccoli, gräslök och dill samt örtslungad delikatesspotatis.
Make it vego: Konfiterad fänkål
Veckans Around the World
Crispy chicken Sriracha
Panerad kyckling serveras med jasminris, sesamkål och srirachamajo
Make it vego: Currymarinerad aubergine
Veckans Comfort food
Skomakarlåda på fläskfilé
helstekt fläskfilé serveras med potatispuré, bacon, purjolök och mörk sky
make it vego: Rostad palsternacka med rökt tofu
Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff
Veckans Fisk
Ugnsbakad sej med ägg
Serveras med skirat smör, ångkokt broccoli, gräslök och dill samt örtslungad delikatesspotatis.
Make it vego: Konfiterad fänkål
Veckans Around the World
Crispy chicken Sriracha
Panerad kyckling serveras med jasminris, sesamkål och srirachamajo
Make it vego: Currymarinerad aubergine
Veckans Comfort food
Skomakarlåda på fläskfilé
helstekt fläskfilé serveras med potatispuré, bacon, purjolök och mörk sky
make it vego: Rostad palsternacka med rökt tofu
Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff
Veckans Fisk
Ugnsbakad sej med ägg
Serveras med skirat smör, ångkokt broccoli, gräslök och dill samt örtslungad delikatesspotatis.
Make it vego: Konfiterad fänkål
Veckans Around the World
Crispy chicken Sriracha
Panerad kyckling serveras med jasminris, sesamkål och srirachamajo
Make it vego: Currymarinerad aubergine
Veckans Comfort food
Skomakarlåda på fläskfilé
helstekt fläskfilé serveras med potatispuré, bacon, purjolök och mörk sky
make it vego: Rostad palsternacka med rökt tofu
Buffé Fredag
Fredags Buffé !!!