Västervik Måndag 2 september, 2024

Restaurang Guldkant

Veckomeny (Vecka 36)
Måndag

Veckans Husman
Boeuf Bourgignon Rödvinsgryta med högrev, svamp och syltlök serveras med potatispuré, krutonger och hackad persilja Make it veggo: kikärtsgryta

129 kr

Veckans Fisk
Havets wallenbergare laxwallenbergare smaksatt med dill och gräslök serveras med brynt smör, picklad fänkål, ärter och toppas med citron Make it veggo: Rödbetsbiff

129 kr

Veckans Around the World
Chicken ´n cheese fajita Strimlat kycklinglår med paprika och lök serveras med ostcrème, rostad majs och tomatillosalsa samt jalapeno Make it veggo: Halloumi

129 kr

Veckans Comfort food
Gyros Med tabboulehsallad, somunbröd, ajvar och tzatsiki Make it vego: Falafel av svenska ärter

129 kr
Tisdag

Veckans Husman
Boeuf Bourgignon Rödvinsgryta med högrev, svamp och syltlök serveras med potatispuré, krutonger och hackad persilja Make it veggo: kikärtsgryta

129 kr

Veckans Fisk
Havets wallenbergare laxwallenbergare smaksatt med dill och gräslök serveras med brynt smör, picklad fänkål, ärter och toppas med citron Make it veggo: Rödbetsbiff

129 kr

Veckans Around the World
Chicken ´n cheese fajita Strimlat kycklinglår med paprika och lök serveras med ostcrème, rostad majs och tomatillosalsa samt jalapeno Make it veggo: Halloumi

129 kr

Veckans Comfort food
Gyros Med tabboulehsallad, somunbröd, ajvar och tzatsiki Make it vego: Falafel av svenska ärter

129 kr
Onsdag

Veckans Husman
Boeuf Bourgignon Rödvinsgryta med högrev, svamp och syltlök serveras med potatispuré, krutonger och hackad persilja Make it veggo: kikärtsgryta

129 kr

Veckans Fisk
Havets wallenbergare laxwallenbergare smaksatt med dill och gräslök serveras med brynt smör, picklad fänkål, ärter och toppas med citron Make it veggo: Rödbetsbiff

129 kr

Veckans Around The World
Chicken ´n cheese fajita Strimlat kycklinglår med paprika och lök serveras med ostcrème, rostad majs och tomatillosalsa samt jalapeno Make it veggo: Halloumi

129 kr

Veckans Comfort food
Gyros Med tabboulehsallad, somunbröd, ajvar och tzatsiki Make it vego: Falafel av svenska ärter

129 kr
Torsdag

Veckans Husman
Boeuf Bourgignon Rödvinsgryta med högrev, svamp och syltlök serveras med potatispuré, krutonger och hackad persilja Make it veggo: kikärtsgryta

129 kr

Veckans Fisk
Havets wallenbergare laxwallenbergare smaksatt med dill och gräslök serveras med brynt smör, picklad fänkål, ärter och toppas med citron Make it veggo: Rödbetsbiff

129 kr

Veckans Around the World
Chicken ´n cheese fajita Strimlat kycklinglår med paprika och lök serveras med ostcrème, rostad majs och tomatillosalsa samt jalapeno Make it veggo: Halloumi

129 kr

Veckans Comfort food
Gyros Med tabboulehsallad, somunbröd, ajvar och tzatsiki Make it vego: Falafel av svenska ärter

129 kr
Fredag

Buffé Fredag
Fredags Buffé

129 kr