Västervik Måndag 19 februari, 2024

Slottsholmen

Veckomeny (Vecka 8)

Veckans lunch serveras måndag - fredag mellan klockan 11:30 - 14:00. I priset ingår sallad, bröd, kaffe och kaka. Välkomna in!

Måndag

Veckans lunch
Torsk med kokt potatis, kapris, rödbetor, pepparrot och brynt smör • 130 KR Krispig fläsksida med potatis- och rotselleripuré, äppelkål och cidersky • 115 KR Köttfärsås med spaghetti, ruccola, picklad rödlök och soltorkade tomater • 115 KR Boeuf bourgogne med smålök, champinjoner, sidfläsk och potatispuré • 130 KR Tagliatelle med kyckling, soltorkade tomater, parmesan och rostade hasselnötter • 110 KR Tandoribakad blomkål med raitasås, frisésallad och basmatiris • 95 KR

Tisdag

Veckans lunch
Torsk med kokt potatis, kapris, rödbetor, pepparrot och brynt smör • 130 KR Krispig fläsksida med potatis- och rotselleripuré, äppelkål och cidersky • 115 KR Köttfärsås med spaghetti, ruccola, picklad rödlök och soltorkade tomater • 115 KR Boeuf bourgogne med smålök, champinjoner, sidfläsk och potatispuré • 130 KR Tagliatelle med kyckling, soltorkade tomater, parmesan och rostade hasselnötter • 110 KR Tandoribakad blomkål med raitasås, frisésallad och basmatiris • 95 KR

Onsdag

Veckans lunch
Torsk med kokt potatis, kapris, rödbetor, pepparrot och brynt smör • 130 KR Krispig fläsksida med potatis- och rotselleripuré, äppelkål och cidersky • 115 KR Köttfärsås med spaghetti, ruccola, picklad rödlök och soltorkade tomater • 115 KR Boeuf bourgogne med smålök, champinjoner, sidfläsk och potatispuré • 130 KR Tagliatelle med kyckling, soltorkade tomater, parmesan och rostade hasselnötter • 110 KR Tandoribakad blomkål med raitasås, frisésallad och basmatiris • 95 KR

Torsdag

Veckans lunch
Torsk med kokt potatis, kapris, rödbetor, pepparrot och brynt smör • 130 KR Krispig fläsksida med potatis- och rotselleripuré, äppelkål och cidersky • 115 KR Köttfärsås med spaghetti, ruccola, picklad rödlök och soltorkade tomater • 115 KR Boeuf bourgogne med smålök, champinjoner, sidfläsk och potatispuré • 130 KR Tagliatelle med kyckling, soltorkade tomater, parmesan och rostade hasselnötter • 110 KR Tandoribakad blomkål med raitasås, frisésallad och basmatiris • 95 KR

Fredag

Veckans lunch
Torsk med kokt potatis, kapris, rödbetor, pepparrot och brynt smör • 130 KR Krispig fläsksida med potatis- och rotselleripuré, äppelkål och cidersky • 115 KR Köttfärsås med spaghetti, ruccola, picklad rödlök och soltorkade tomater • 115 KR Boeuf bourgogne med smålök, champinjoner, sidfläsk och potatispuré • 130 KR Tagliatelle med kyckling, soltorkade tomater, parmesan och rostade hasselnötter • 110 KR Tandoribakad blomkål med raitasås, frisésallad och basmatiris • 95 KR