Veckans burgare: 100 % nötkött 150 gr med bröd, chilidressing, tomat, rostad lök, saltgurka och cheddarost, samt pommes Veckans vegetariska: Rostade primörer serveras med oumph, morotschips, samt aioli
Stekt benfri fläskkotlett
serveras med kantarellsås, stekt kulpotatis
Pasta Carbonara
serveras med riven västerbottenost
Kycklingfilégryta med bacon
purjolök och vitt vin, serveras med ris
Kokt rimmad oxbringa
serveras med pepparrotssås, kokt potatis från Axelssons i Aby
Brygghusets pannbiff
serveras med stekt lök, gräddsås, kokt potatis från Axelssons i Aby, rårörda lingon
Stekt panerad strömmingsflundra
serveras med potatismos, skirat smör, rårörda lingon
Gräddstuvad pyttipanna,
serveras med stekt ägg, rödbetor
Panerad torskfilé
serveras med kall dill- och rödlökssås, kokt potatis från Axelssons i Aby, citron
Fläskfilégratäng med rökt sidfläsk från Vaggeryd
syltlök, broccoli, serveras med friterade potatishalvor
Saffransdoftande fiskgryta med sejfilé, lax
serveras med dillaioli