Visby Måndag 14 oktober, 2024

Matsalen

Veckomeny (Vecka 42)

Lunch på Matsalen - endast bordsbokning. Måndag: Fisk-och skaldjursgryta med tomat, fänkål och saffransaioli. Tisdag: Pankopanerad kycklinglårfilé med tomatconcassé, stekt grönsaksris och dragonmajonnäs. 0nsdag: Oxbringa med backtimjansky, rostade rotfrukter samt äppel- och pepparrotscreme. Torsdag: Nötfärslasagne med eldad spetskålssallad och riven parmesanost. Fredag: Grillad fläskfilé med potatisgratäng, oxsvanssky och sotad hjärtsallad. Veckans veg: Misobakad blomkål med hummus, rostad amandinepotatis och isad endive. Pris: 165:- Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår. Endast bordsbokning. Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)

Måndag

Veckans meny
Lunch på Matsalen - endast bordsbokning. Måndag: Fisk-och skaldjursgryta med tomat, fänkål och saffransaioli. Tisdag: Pankopanerad kycklinglårfilé med tomatconcassé, stekt grönsaksris och dragonmajonnäs. 0nsdag: Oxbringa med backtimjansky, rostade rotfrukter samt äppel- och pepparrotscreme. Torsdag: Nötfärslasagne med eldad spetskålssallad och riven parmesanost. Fredag: Grillad fläskfilé med potatisgratäng, oxsvanssky och sotad hjärtsallad. Veckans veg: Misobakad blomkål med hummus, rostad amandinepotatis och isad endive. Pris: 165:- Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår. Endast bordsbokning. Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)

165 kr
Tisdag

Veckans meny
Lunch på Matsalen - endast bordsbokning. Måndag: Fisk-och skaldjursgryta med tomat, fänkål och saffransaioli. Tisdag: Pankopanerad kycklinglårfilé med tomatconcassé, stekt grönsaksris och dragonmajonnäs. 0nsdag: Oxbringa med backtimjansky, rostade rotfrukter samt äppel- och pepparrotscreme. Torsdag: Nötfärslasagne med eldad spetskålssallad och riven parmesanost. Fredag: Grillad fläskfilé med potatisgratäng, oxsvanssky och sotad hjärtsallad. Veckans veg: Misobakad blomkål med hummus, rostad amandinepotatis och isad endive. Pris: 165:- Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår. Endast bordsbokning. Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)

165 kr
Onsdag

Veckans meny
Lunch på Matsalen - endast bordsbokning. Måndag: Fisk-och skaldjursgryta med tomat, fänkål och saffransaioli. Tisdag: Pankopanerad kycklinglårfilé med tomatconcassé, stekt grönsaksris och dragonmajonnäs. 0nsdag: Oxbringa med backtimjansky, rostade rotfrukter samt äppel- och pepparrotscreme. Torsdag: Nötfärslasagne med eldad spetskålssallad och riven parmesanost. Fredag: Grillad fläskfilé med potatisgratäng, oxsvanssky och sotad hjärtsallad. Veckans veg: Misobakad blomkål med hummus, rostad amandinepotatis och isad endive. Pris: 165:- Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår. Endast bordsbokning. Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)

165 kr
Torsdag

Veckans meny
Lunch på Matsalen - endast bordsbokning. Måndag: Fisk-och skaldjursgryta med tomat, fänkål och saffransaioli. Tisdag: Pankopanerad kycklinglårfilé med tomatconcassé, stekt grönsaksris och dragonmajonnäs. 0nsdag: Oxbringa med backtimjansky, rostade rotfrukter samt äppel- och pepparrotscreme. Torsdag: Nötfärslasagne med eldad spetskålssallad och riven parmesanost. Fredag: Grillad fläskfilé med potatisgratäng, oxsvanssky och sotad hjärtsallad. Veckans veg: Misobakad blomkål med hummus, rostad amandinepotatis och isad endive. Pris: 165:- Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår. Endast bordsbokning. Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)

165 kr
Fredag

Veckans meny
Lunch på Matsalen - endast bordsbokning. Måndag: Fisk-och skaldjursgryta med tomat, fänkål och saffransaioli. Tisdag: Pankopanerad kycklinglårfilé med tomatconcassé, stekt grönsaksris och dragonmajonnäs. 0nsdag: Oxbringa med backtimjansky, rostade rotfrukter samt äppel- och pepparrotscreme. Torsdag: Nötfärslasagne med eldad spetskålssallad och riven parmesanost. Fredag: Grillad fläskfilé med potatisgratäng, oxsvanssky och sotad hjärtsallad. Veckans veg: Misobakad blomkål med hummus, rostad amandinepotatis och isad endive. Pris: 165:- Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår. Endast bordsbokning. Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)

165 kr