Lunch på Matsalen - endast bordsbokning. Måndag: Fisk-och skaldjursgryta med tomat, fänkål och saffransaioli. Tisdag: Pankopanerad kycklinglårfilé med tomatconcassé, stekt grönsaksris och dragonmajonnäs. 0nsdag: Oxbringa med backtimjansky, rostade rotfrukter samt äppel- och pepparrotscreme. Torsdag: Nötfärslasagne med eldad spetskålssallad och riven parmesanost. Fredag: Grillad fläskfilé med potatisgratäng, oxsvanssky och sotad hjärtsallad. Veckans veg: Misobakad blomkål med hummus, rostad amandinepotatis och isad endive. Pris: 165:- Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår. Endast bordsbokning. Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)
Veckans meny
Lunch på Matsalen - endast bordsbokning.
Måndag: Fisk-och skaldjursgryta med tomat, fänkål och saffransaioli.
Tisdag: Pankopanerad kycklinglårfilé med tomatconcassé, stekt grönsaksris och dragonmajonnäs.
0nsdag: Oxbringa med backtimjansky, rostade rotfrukter samt äppel- och pepparrotscreme.
Torsdag: Nötfärslasagne med eldad spetskålssallad och riven parmesanost.
Fredag: Grillad fläskfilé med potatisgratäng, oxsvanssky och sotad hjärtsallad.
Veckans veg: Misobakad blomkål med hummus, rostad amandinepotatis och isad endive.
Pris: 165:-
Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår.
Endast bordsbokning. Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)
Veckans meny
Lunch på Matsalen - endast bordsbokning.
Måndag: Fisk-och skaldjursgryta med tomat, fänkål och saffransaioli.
Tisdag: Pankopanerad kycklinglårfilé med tomatconcassé, stekt grönsaksris och dragonmajonnäs.
0nsdag: Oxbringa med backtimjansky, rostade rotfrukter samt äppel- och pepparrotscreme.
Torsdag: Nötfärslasagne med eldad spetskålssallad och riven parmesanost.
Fredag: Grillad fläskfilé med potatisgratäng, oxsvanssky och sotad hjärtsallad.
Veckans veg: Misobakad blomkål med hummus, rostad amandinepotatis och isad endive.
Pris: 165:-
Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår.
Endast bordsbokning. Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)
Veckans meny
Lunch på Matsalen - endast bordsbokning.
Måndag: Fisk-och skaldjursgryta med tomat, fänkål och saffransaioli.
Tisdag: Pankopanerad kycklinglårfilé med tomatconcassé, stekt grönsaksris och dragonmajonnäs.
0nsdag: Oxbringa med backtimjansky, rostade rotfrukter samt äppel- och pepparrotscreme.
Torsdag: Nötfärslasagne med eldad spetskålssallad och riven parmesanost.
Fredag: Grillad fläskfilé med potatisgratäng, oxsvanssky och sotad hjärtsallad.
Veckans veg: Misobakad blomkål med hummus, rostad amandinepotatis och isad endive.
Pris: 165:-
Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår.
Endast bordsbokning. Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)
Veckans meny
Lunch på Matsalen - endast bordsbokning.
Måndag: Fisk-och skaldjursgryta med tomat, fänkål och saffransaioli.
Tisdag: Pankopanerad kycklinglårfilé med tomatconcassé, stekt grönsaksris och dragonmajonnäs.
0nsdag: Oxbringa med backtimjansky, rostade rotfrukter samt äppel- och pepparrotscreme.
Torsdag: Nötfärslasagne med eldad spetskålssallad och riven parmesanost.
Fredag: Grillad fläskfilé med potatisgratäng, oxsvanssky och sotad hjärtsallad.
Veckans veg: Misobakad blomkål med hummus, rostad amandinepotatis och isad endive.
Pris: 165:-
Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår.
Endast bordsbokning. Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)
Veckans meny
Lunch på Matsalen - endast bordsbokning.
Måndag: Fisk-och skaldjursgryta med tomat, fänkål och saffransaioli.
Tisdag: Pankopanerad kycklinglårfilé med tomatconcassé, stekt grönsaksris och dragonmajonnäs.
0nsdag: Oxbringa med backtimjansky, rostade rotfrukter samt äppel- och pepparrotscreme.
Torsdag: Nötfärslasagne med eldad spetskålssallad och riven parmesanost.
Fredag: Grillad fläskfilé med potatisgratäng, oxsvanssky och sotad hjärtsallad.
Veckans veg: Misobakad blomkål med hummus, rostad amandinepotatis och isad endive.
Pris: 165:-
Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår.
Endast bordsbokning. Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)