Visby Måndag 16 september, 2024

Matsalen

Veckomeny (Vecka 38)

Lunch på Matsalen - endast bordsbokning. Vegetarisk hela veckan: Svamp- och grönsakslasagne med ångad spetskål, tomatconcassé och riven fetaost Pris: 165:- Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår. Endast bordsbokning. Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)

Måndag

Oxbringa
med senapsstuvad potatis, eldad morot och riven pepparrot

Vegetarisk hela veckan
Svamp- och grönsakslasagne med ångad spetskål, tomatconcassé och riven fetaost

Endast bordsbokning
boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)

Tisdag

Stekt abborre
med räkor, hackat ägg, brynt smör och syrad amandinepotatis

Vegetarisk hela veckan
Svamp- och grönsakslasagne med ångad spetskål, tomatconcassé och riven fetaost

Endast bordbokning
Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)

Onsdag

Rödvinsbrässerad gotländsk nötytterlår
med krispig grönkål, picklad lök och potatispuré

Vegetarisk hela veckan
Svamp- och grönsakslasagne med ångad spetskål, tomatconcassé och riven fetaost

Endast bordsbokning
Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)

Torsdag

Halstrad laxfilé
med krondillsrisotto, kantareller och råhyvlad fänkål

Vegetarisk hela veckan
Svamp- och grönsakslasagne med ångad spetskål, tomatconcassé och riven fetaost

Endast bordsbokning
Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)

Fredag

Schnitzel på rapsgris
med dragonsmörsås, sockerärtor och grillad citron

Vegetarisk hela veckan
Svamp- och grönsakslasagne med ångad spetskål, tomatconcassé och riven fetaost

Endast bordsbokning
Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)