Lunch på Matsalen - endast bordsbokning. Vegetarisk hela veckan: Svamp- och grönsakslasagne med ångad spetskål, tomatconcassé och riven fetaost Pris: 165:- Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår. Endast bordsbokning. Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)
Oxbringa
med senapsstuvad potatis, eldad morot och riven pepparrot
Vegetarisk hela veckan
Svamp- och grönsakslasagne med ångad spetskål, tomatconcassé och riven fetaost
Endast bordsbokning
boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)
Stekt abborre
med räkor, hackat ägg, brynt smör och syrad amandinepotatis
Vegetarisk hela veckan
Svamp- och grönsakslasagne med ångad spetskål, tomatconcassé och riven fetaost
Endast bordbokning
Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)
Rödvinsbrässerad gotländsk nötytterlår
med krispig grönkål, picklad lök och potatispuré
Vegetarisk hela veckan
Svamp- och grönsakslasagne med ångad spetskål, tomatconcassé och riven fetaost
Endast bordsbokning
Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)
Halstrad laxfilé
med krondillsrisotto, kantareller och råhyvlad fänkål
Vegetarisk hela veckan
Svamp- och grönsakslasagne med ångad spetskål, tomatconcassé och riven fetaost
Endast bordsbokning
Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)
Schnitzel på rapsgris
med dragonsmörsås, sockerärtor och grillad citron
Vegetarisk hela veckan
Svamp- och grönsakslasagne med ångad spetskål, tomatconcassé och riven fetaost
Endast bordsbokning
Boka bord på matsalenvisby.se eller telefon 0498-25 88 80 (09-16)