Västervik Måndag 13 maj, 2024

Restaurang Guldkant

Veckomeny (Vecka 20)
Måndag

Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter Make it veggo: Grönsaksbiff

125 kr

Veckans Fisk
Ugnsbakad sej med sandefjordsås Serveras med dillpicklad silverlök, ångade morötter, potatispuré, brynt smör & friterad kapris Make it vego: Panerad fetaost

125 kr

Veckans Around the World
Bi bim bap koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchi på salladskål, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås Make it vego: Halloumi

125 kr

Veckans Sallad
Skärgårdssallad dillmarinerade primörgrönsaker med potatis och kokt ägg samt picklad rödlök serveras med skärgårdsröra på räkor, varmrökt lax och crabfish.

125 kr
Tisdag

Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter Make it veggo: Grönsaksbiff

125 kr

Veckans Fisk
Ugnsbakad sej med sandefjordsås Serveras med dillpicklad silverlök, ångade morötter, potatispuré, brynt smör & friterad kapris Make it vego: Panerad fetaost

125 kr

Veckans Around the World
Bi bim bap koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchi på salladskål, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås Make it vego: Halloumi

125 kr

Veckans Sallad
Skärgårdssallad dillmarinerade primörgrönsaker med potatis och kokt ägg samt picklad rödlök serveras med skärgårdsröra på räkor, varmrökt lax och crabfish.

125 kr
Onsdag

Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter Make it veggo: Grönsaksbiff

125 kr

Veckans Fisk
Ugnsbakad sej med sandefjordsås Serveras med dillpicklad silverlök, ångade morötter, potatispuré, brynt smör & friterad kapris Make it vego: Panerad fetaost

125 kr

Veckans Around The World
Bi bim bap koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchi på salladskål, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås Make it vego: Halloumi

125 kr

Veckans Sallad
Skärgårdssallad dillmarinerade primörgrönsaker med potatis och kokt ägg samt picklad rödlök serveras med skärgårdsröra på räkor, varmrökt lax och crabfish.

125 kr
Torsdag

Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter Make it veggo: Grönsaksbiff

125 kr

Veckans fisk
Ugnsbakad sej med sandefjordsås Serveras med dillpicklad silverlök, ångade morötter, potatispuré, brynt smör & friterad kapris Make it vego: Panerad fetaost

125 kr

Veckans Around the World
Bi bim bap koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchi på salladskål, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås Make it vego: Halloumi

125 kr

Veckans Sallad
Skärgårdssallad dillmarinerade primörgrönsaker med potatis och kokt ägg samt picklad rödlök serveras med skärgårdsröra på räkor, varmrökt lax och crabfish.

125 kr
Fredag

Buffé Fredag
Fredags Buffé

125 kr