Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it veggo: Grönsaksbiff
Veckans Fisk
Ugnsbakad sej med sandefjordsås
Serveras med dillpicklad silverlök, ångade morötter, potatispuré, brynt smör & friterad kapris
Make it vego: Panerad fetaost
Veckans Around the World
Bi bim bap
koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchi på salladskål, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås
Make it vego: Halloumi
Veckans Sallad
Skärgårdssallad
dillmarinerade primörgrönsaker med potatis och kokt ägg samt picklad rödlök serveras med skärgårdsröra på räkor, varmrökt lax och crabfish.
Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it veggo: Grönsaksbiff
Veckans Fisk
Ugnsbakad sej med sandefjordsås
Serveras med dillpicklad silverlök, ångade morötter, potatispuré, brynt smör & friterad kapris
Make it vego: Panerad fetaost
Veckans Around the World
Bi bim bap
koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchi på salladskål, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås
Make it vego: Halloumi
Veckans Sallad
Skärgårdssallad
dillmarinerade primörgrönsaker med potatis och kokt ägg samt picklad rödlök serveras med skärgårdsröra på räkor, varmrökt lax och crabfish.
Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it veggo: Grönsaksbiff
Veckans Fisk
Ugnsbakad sej med sandefjordsås
Serveras med dillpicklad silverlök, ångade morötter, potatispuré, brynt smör & friterad kapris
Make it vego: Panerad fetaost
Veckans Around The World
Bi bim bap
koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchi på salladskål, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås
Make it vego: Halloumi
Veckans Sallad
Skärgårdssallad
dillmarinerade primörgrönsaker med potatis och kokt ägg samt picklad rödlök serveras med skärgårdsröra på räkor, varmrökt lax och crabfish.
Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it veggo: Grönsaksbiff
Veckans fisk
Ugnsbakad sej med sandefjordsås
Serveras med dillpicklad silverlök, ångade morötter, potatispuré, brynt smör & friterad kapris
Make it vego: Panerad fetaost
Veckans Around the World
Bi bim bap
koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchi på salladskål, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås
Make it vego: Halloumi
Veckans Sallad
Skärgårdssallad
dillmarinerade primörgrönsaker med potatis och kokt ägg samt picklad rödlök serveras med skärgårdsröra på räkor, varmrökt lax och crabfish.
Buffé Fredag
Fredags Buffé