Västervik Måndag 20 januari, 2025

Restaurang Guldkant

Veckomeny (Vecka 4)
Måndag

Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff

125 kr

Veckans Fisk
Smörrebröd “Stjerneskud” Panerad spätta på danskt kavring toppas med handskalade räkor och curryremoulad och serveras med brynt smör och kokt potatis Make it vego: Friterad halloumi

125 kr

Veckans Comfortfood
Schnitzel “Balkan” krispig fläskschnitzel med ajvar, hackad lök och gräddfil. Serveras med stekt potatis make it veggo: vegetarisk schnitzel

125 kr

Veckans Around the World
Bi bim bap koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchisallad, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås. Make it vego: Halloumi

125 kr
Tisdag

Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff

125 kr

Veckans Fisk
Smörrebröd “Stjerneskud” Panerad spätta på danskt kavring toppas med handskalade räkor och curryremoulad och serveras med brynt smör och kokt potatis Make it vego: Friterad halloumi

125 kr

Veckans Comfortfood
Schnitzel “Balkan” krispig fläskschnitzel med ajvar, hackad lök och gräddfil. Serveras med stekt potatis make it veggo: vegetarisk schnitzel

125 kr

Veckans Around the World
Bi bim bap koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchisallad, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås. Make it vego: Halloumi

125 kr
Onsdag

Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff

125 kr

Veckans Fisk
Smörrebröd “Stjerneskud” Panerad spätta på danskt kavring toppas med handskalade räkor och curryremoulad och serveras med brynt smör och kokt potatis Make it vego: Friterad halloumi

125 kr

Veckans Comfortfood
Schnitzel “Balkan” krispig fläskschnitzel med ajvar, hackad lök och gräddfil. Serveras med stekt potatis make it veggo: vegetarisk schnitzel

125 kr

Veckans Around the World
Bi bim bap koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchisallad, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås. Make it vego: Halloumi

125 kr
Torsdag

Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff

125 kr

Veckans Fisk
Smörrebröd “Stjerneskud” Panerad spätta på danskt kavring toppas med handskalade räkor och curryremoulad och serveras med brynt smör och kokt potatis Make it vego: Friterad halloumi

125 kr

Veckans Comfortfood
Schnitzel “Balkan” krispig fläskschnitzel med ajvar, hackad lök och gräddfil. Serveras med stekt potatis make it veggo: vegetarisk schnitzel

125 kr

Veckans Around the World
Bi bim bap koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchisallad, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås. Make it vego: Halloumi

125 kr
Fredag

Buffé Fredag
Fredags Buffé

125 kr