Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff
Veckans Fisk
Smörrebröd “Stjerneskud”
Panerad spätta på danskt kavring toppas med handskalade räkor och curryremoulad och serveras med brynt smör och kokt potatis
Make it vego: Friterad halloumi
Veckans Comfortfood
Schnitzel “Balkan”
krispig fläskschnitzel med ajvar, hackad lök och gräddfil. Serveras med stekt potatis
make it veggo: vegetarisk schnitzel
Veckans Around the World
Bi bim bap
koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchisallad, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås.
Make it vego: Halloumi
Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff
Veckans Fisk
Smörrebröd “Stjerneskud”
Panerad spätta på danskt kavring toppas med handskalade räkor och curryremoulad och serveras med brynt smör och kokt potatis
Make it vego: Friterad halloumi
Veckans Comfortfood
Schnitzel “Balkan”
krispig fläskschnitzel med ajvar, hackad lök och gräddfil. Serveras med stekt potatis
make it veggo: vegetarisk schnitzel
Veckans Around the World
Bi bim bap
koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchisallad, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås.
Make it vego: Halloumi
Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff
Veckans Fisk
Smörrebröd “Stjerneskud”
Panerad spätta på danskt kavring toppas med handskalade räkor och curryremoulad och serveras med brynt smör och kokt potatis
Make it vego: Friterad halloumi
Veckans Comfortfood
Schnitzel “Balkan”
krispig fläskschnitzel med ajvar, hackad lök och gräddfil. Serveras med stekt potatis
make it veggo: vegetarisk schnitzel
Veckans Around the World
Bi bim bap
koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchisallad, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås.
Make it vego: Halloumi
Veckans Husman
Klassisk Wallenbergare
serveras potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och lökfrästa ärter
Make it vego: Ärt- och kålrotsbiff
Veckans Fisk
Smörrebröd “Stjerneskud”
Panerad spätta på danskt kavring toppas med handskalade räkor och curryremoulad och serveras med brynt smör och kokt potatis
Make it vego: Friterad halloumi
Veckans Comfortfood
Schnitzel “Balkan”
krispig fläskschnitzel med ajvar, hackad lök och gräddfil. Serveras med stekt potatis
make it veggo: vegetarisk schnitzel
Veckans Around the World
Bi bim bap
koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchisallad, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås.
Make it vego: Halloumi
Buffé Fredag
Fredags Buffé