Mellandagsmenyn - Á la carte 12:00-21:00
FÖRRÄTTER:
ARANCHINI • 165
Friséesallad, svartvitlöksaioli och het tomatsalsa
CARPACCIO • 185
Burrata, jalapeño picklade tomater, pommes allumettes och örtolja
TOASTSKAGEN • 225
Brioche, pepparrot, dill och picklad rödlök
VARMRÄTTER:
HALLSTRAD RÖDING • 315
Dillslungad potatis, regnbågsrom, dillolja, krispig jordärtskocka och sandefjordsås
KÖTTBULLAR PÅ HÄNGMÖRAD RYGGBIFF • 235
Potatispuré med salvia, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och grönkål
OXKIND • 225
Potatismos, sidfläsk, syltlök, champinjoner, krispig grönkål och rödvinssås
GNOCCHI • 165
Salsiccia, salvia, skogssvamp och parmesan
SKALDJURS LINGUINI • 185
Räkor, blåmusslor, lax och babyspenat
SAFFRANSRISOTTO • 225
Gruyere, rostad mandel, slungad grönkål och blå jungfru från Skurö gårdsmejeri
KLASSISKA RÄTTER:
KROPPKAKOR • 165
Rårörda lingon och skirat smör
ISTERBAND • 185
Dillstuvad potatis, rödbetschutney och Västerviks senap
DILLGRAVAD LAX• 210
Dillstuvad potatis, citron och brödkrisp
EFTERRÄTT:
VITCHOKLAD PANNACOTTA • 95
Rostad vitchoklad och bärkompott
CRÉME CATALANA • 115
Marconamandlar
JULAFTON STÄNGT
God jul önskar vi på Slottsholmen!
Kalkonmiddag!
Förrätt:
Krämig hummersoppa med cheddarost, äpple & friterad purjolök
Buffé:
Rostat kalkonbröst
Confiterat kalkoninlägg med kastanjer & torkade lingon
Rostastekt ryggbiff från Dackebygdens kött
Fläskkotlettrad med äppelkompott & krispig svål
Potatismos
Honungsglaserad palsternacka
Blomkål- & Västerbottenostgratäng
Morotspuré
Rostad potatis
Brysselkål
Pigs in blankets
Yorkshirepudding
Tranbärskompott
Kalkonsky
Dessert:
Banoffeee paj
TID: KL. 14:00 samt 18:00
PRIS: 525 kr / vuxen
225 KR / BARN FRÅN 12 ÅR OCH UPPÅT
20 KR / ÅR BARN 0-11 ÅR
För att boka: ring till restaurangen på 0490 – 795 800 alt. maila till restaurant@slottsholmen.com
Mellandagsmeny - Á la carte 12:00-21:00
FÖRRÄTTER:
ARANCHINI • 165
Friséesallad, svartvitlöksaioli och het tomatsalsa
CARPACCIO • 185
Burrata, jalapeño picklade tomater, pommes allumettes och örtolja
TOASTSKAGEN • 225
Brioche, pepparrot, dill och picklad rödlök
VARMRÄTTER:
HALLSTRAD RÖDING • 315
Dillslungad potatis, regnbågsrom, dillolja, krispig jordärtskocka och sandefjordsås
KÖTTBULLAR PÅ HÄNGMÖRAD RYGGBIFF • 235
Potatispuré med salvia, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och grönkål
OXKIND • 225
Potatismos, sidfläsk, syltlök, champinjoner, krispig grönkål och rödvinssås
GNOCCHI • 165
Salsiccia, salvia, skogssvamp och parmesan
SKALDJURS LINGUINI • 185
Räkor, blåmusslor, lax och babyspenat
SAFFRANSRISOTTO • 225
Gruyere, rostad mandel, slungad grönkål och blå jungfru från Skurö gårdsmejeri
KLASSISKA RÄTTER:
KROPPKAKOR • 165
Rårörda lingon och skirat smör
ISTERBAND • 185
Dillstuvad potatis, rödbetschutney och Västerviks senap
DILLGRAVAD LAX• 210
Dillstuvad potatis, citron och brödkrisp
EFTERRÄTT:
VITCHOKLAD PANNACOTTA • 95
Rostad vitchoklad och bärkompott
CRÉME CATALANA • 115
Marconamandlar
Mellandagsmeny - Á la carte 12:00-21:00
FÖRRÄTTER:
ARANCHINI • 165
Friséesallad, svartvitlöksaioli och het tomatsalsa
CARPACCIO • 185
Burrata, jalapeño picklade tomater, pommes allumettes och örtolja
TOASTSKAGEN • 225
Brioche, pepparrot, dill och picklad rödlök
VARMRÄTTER:
HALLSTRAD RÖDING • 315
Dillslungad potatis, regnbågsrom, dillolja, krispig jordärtskocka och sandefjordsås
KÖTTBULLAR PÅ HÄNGMÖRAD RYGGBIFF • 235
Potatispuré med salvia, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och grönkål
OXKIND • 225
Potatismos, sidfläsk, syltlök, champinjoner, krispig grönkål och rödvinssås
GNOCCHI • 165
Salsiccia, salvia, skogssvamp och parmesan
SKALDJURS LINGUINI • 185
Räkor, blåmusslor, lax och babyspenat
SAFFRANSRISOTTO • 225
Gruyere, rostad mandel, slungad grönkål och blå jungfru från Skurö gårdsmejeri
KLASSISKA RÄTTER:
KROPPKAKOR • 165
Rårörda lingon och skirat smör
ISTERBAND • 185
Dillstuvad potatis, rödbetschutney och Västerviks senap
DILLGRAVAD LAX• 210
Dillstuvad potatis, citron och brödkrisp
EFTERRÄTT:
VITCHOKLAD PANNACOTTA • 95
Rostad vitchoklad och bärkompott
CRÉME CATALANA • 115
Marconamandlar
Mellandagsmeny - Á la carte 12:00-21:00
FÖRRÄTTER:
ARANCHINI • 165
Friséesallad, svartvitlöksaioli och het tomatsalsa
CARPACCIO • 185
Burrata, jalapeño picklade tomater, pommes allumettes och örtolja
TOASTSKAGEN • 225
Brioche, pepparrot, dill och picklad rödlök
VARMRÄTTER:
HALLSTRAD RÖDING • 315
Dillslungad potatis, regnbågsrom, dillolja, krispig jordärtskocka och sandefjordsås
KÖTTBULLAR PÅ HÄNGMÖRAD RYGGBIFF • 235
Potatispuré med salvia, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och grönkål
OXKIND • 225
Potatismos, sidfläsk, syltlök, champinjoner, krispig grönkål och rödvinssås
GNOCCHI • 165
Salsiccia, salvia, skogssvamp och parmesan
SKALDJURS LINGUINI • 185
Räkor, blåmusslor, lax och babyspenat
SAFFRANSRISOTTO • 225
Gruyere, rostad mandel, slungad grönkål och blå jungfru från Skurö gårdsmejeri
KLASSISKA RÄTTER:
KROPPKAKOR • 165
Rårörda lingon och skirat smör
ISTERBAND • 185
Dillstuvad potatis, rödbetschutney och Västerviks senap
DILLGRAVAD LAX• 210
Dillstuvad potatis, citron och brödkrisp
EFTERRÄTT:
VITCHOKLAD PANNACOTTA • 95
Rostad vitchoklad och bärkompott
CRÉME CATALANA • 115
Marconamandlar
Mellandagsmeny - Á la carte 12:00-21:00
FÖRRÄTTER:
ARANCHINI • 165
Friséesallad, svartvitlöksaioli och het tomatsalsa
CARPACCIO • 185
Burrata, jalapeño picklade tomater, pommes allumettes och örtolja
TOASTSKAGEN • 225
Brioche, pepparrot, dill och picklad rödlök
VARMRÄTTER:
HALLSTRAD RÖDING • 315
Dillslungad potatis, regnbågsrom, dillolja, krispig jordärtskocka och sandefjordsås
KÖTTBULLAR PÅ HÄNGMÖRAD RYGGBIFF • 235
Potatispuré med salvia, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och grönkål
OXKIND • 225
Potatismos, sidfläsk, syltlök, champinjoner, krispig grönkål och rödvinssås
GNOCCHI • 165
Salsiccia, salvia, skogssvamp och parmesan
SKALDJURS LINGUINI • 185
Räkor, blåmusslor, lax och babyspenat
SAFFRANSRISOTTO • 225
Gruyere, rostad mandel, slungad grönkål och blå jungfru från Skurö gårdsmejeri
KLASSISKA RÄTTER:
KROPPKAKOR • 165
Rårörda lingon och skirat smör
ISTERBAND • 185
Dillstuvad potatis, rödbetschutney och Västerviks senap
DILLGRAVAD LAX• 210
Dillstuvad potatis, citron och brödkrisp
EFTERRÄTT:
VITCHOKLAD PANNACOTTA • 95
Rostad vitchoklad och bärkompott
CRÉME CATALANA • 115
Marconamandlar