Västervik Måndag 30 december, 2024

Slottsholmen

Veckomeny (Vecka 1)
Måndag

Mellandagsmenyn - Á la carte 12:00-21:00
FÖRRÄTTER: ARANCHINI • 165 Friséesallad, svartvitlöksaioli och het tomatsalsa CARPACCIO • 185 Burrata, jalapeño picklade tomater, pommes allumettes och örtolja TOASTSKAGEN • 225 Brioche, pepparrot, dill och picklad rödlök VARMRÄTTER: HALLSTRAD RÖDING • 315 Dillslungad potatis, regnbågsrom, dillolja, krispig jordärtskocka och sandefjordsås KÖTTBULLAR PÅ HÄNGMÖRAD RYGGBIFF • 235 Potatispuré med salvia, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och grönkål OXKIND • 225 Potatismos, sidfläsk, syltlök, champinjoner, krispig grönkål och rödvinssås GNOCCHI • 165 Salsiccia, salvia, skogssvamp och parmesan SKALDJURS LINGUINI • 185 Räkor, blåmusslor, lax och babyspenat SAFFRANSRISOTTO • 225 Gruyere, rostad mandel, slungad grönkål och blå jungfru från Skurö gårdsmejeri KLASSISKA RÄTTER: KROPPKAKOR • 165 Rårörda lingon och skirat smör ISTERBAND • 185 Dillstuvad potatis, rödbetschutney och Västerviks senap DILLGRAVAD LAX• 210 Dillstuvad potatis, citron och brödkrisp EFTERRÄTT: VITCHOKLAD PANNACOTTA • 95 Rostad vitchoklad och bärkompott CRÉME CATALANA • 115 Marconamandlar

Tisdag

NYÅRSAFTON STÄNGT
Gott nytt år önskar vi på Slottsholmen!

Onsdag

NYÅRSDAGEN STÄNGT
Gott nytt år önskar vi på Slottsholmen!

Torsdag

Mellandagsmeny - Á la carte 12:00-21:00
FÖRRÄTTER: ARANCHINI • 165 Friséesallad, svartvitlöksaioli och het tomatsalsa CARPACCIO • 185 Burrata, jalapeño picklade tomater, pommes allumettes och örtolja TOASTSKAGEN • 225 Brioche, pepparrot, dill och picklad rödlök VARMRÄTTER: HALLSTRAD RÖDING • 315 Dillslungad potatis, regnbågsrom, dillolja, krispig jordärtskocka och sandefjordsås KÖTTBULLAR PÅ HÄNGMÖRAD RYGGBIFF • 235 Potatispuré med salvia, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och grönkål OXKIND • 225 Potatismos, sidfläsk, syltlök, champinjoner, krispig grönkål och rödvinssås GNOCCHI • 165 Salsiccia, salvia, skogssvamp och parmesan SKALDJURS LINGUINI • 185 Räkor, blåmusslor, lax och babyspenat SAFFRANSRISOTTO • 225 Gruyere, rostad mandel, slungad grönkål och blå jungfru från Skurö gårdsmejeri KLASSISKA RÄTTER: KROPPKAKOR • 165 Rårörda lingon och skirat smör ISTERBAND • 185 Dillstuvad potatis, rödbetschutney och Västerviks senap DILLGRAVAD LAX• 210 Dillstuvad potatis, citron och brödkrisp EFTERRÄTT: VITCHOKLAD PANNACOTTA • 95 Rostad vitchoklad och bärkompott CRÉME CATALANA • 115 Marconamandlar

Fredag

Mellandagsmeny - Á la carte 12:00-21:00
FÖRRÄTTER: ARANCHINI • 165 Friséesallad, svartvitlöksaioli och het tomatsalsa CARPACCIO • 185 Burrata, jalapeño picklade tomater, pommes allumettes och örtolja TOASTSKAGEN • 225 Brioche, pepparrot, dill och picklad rödlök VARMRÄTTER: HALLSTRAD RÖDING • 315 Dillslungad potatis, regnbågsrom, dillolja, krispig jordärtskocka och sandefjordsås KÖTTBULLAR PÅ HÄNGMÖRAD RYGGBIFF • 235 Potatispuré med salvia, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och grönkål OXKIND • 225 Potatismos, sidfläsk, syltlök, champinjoner, krispig grönkål och rödvinssås GNOCCHI • 165 Salsiccia, salvia, skogssvamp och parmesan SKALDJURS LINGUINI • 185 Räkor, blåmusslor, lax och babyspenat SAFFRANSRISOTTO • 225 Gruyere, rostad mandel, slungad grönkål och blå jungfru från Skurö gårdsmejeri KLASSISKA RÄTTER: KROPPKAKOR • 165 Rårörda lingon och skirat smör ISTERBAND • 185 Dillstuvad potatis, rödbetschutney och Västerviks senap DILLGRAVAD LAX• 210 Dillstuvad potatis, citron och brödkrisp EFTERRÄTT: VITCHOKLAD PANNACOTTA • 95 Rostad vitchoklad och bärkompott CRÉME CATALANA • 115 Marconamandlar

Lördag

Mellandagsmeny - Á la carte 12:00-21:00
FÖRRÄTTER: ARANCHINI • 165 Friséesallad, svartvitlöksaioli och het tomatsalsa CARPACCIO • 185 Burrata, jalapeño picklade tomater, pommes allumettes och örtolja TOASTSKAGEN • 225 Brioche, pepparrot, dill och picklad rödlök VARMRÄTTER: HALLSTRAD RÖDING • 315 Dillslungad potatis, regnbågsrom, dillolja, krispig jordärtskocka och sandefjordsås KÖTTBULLAR PÅ HÄNGMÖRAD RYGGBIFF • 235 Potatispuré med salvia, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och grönkål OXKIND • 225 Potatismos, sidfläsk, syltlök, champinjoner, krispig grönkål och rödvinssås GNOCCHI • 165 Salsiccia, salvia, skogssvamp och parmesan SKALDJURS LINGUINI • 185 Räkor, blåmusslor, lax och babyspenat SAFFRANSRISOTTO • 225 Gruyere, rostad mandel, slungad grönkål och blå jungfru från Skurö gårdsmejeri KLASSISKA RÄTTER: KROPPKAKOR • 165 Rårörda lingon och skirat smör ISTERBAND • 185 Dillstuvad potatis, rödbetschutney och Västerviks senap DILLGRAVAD LAX• 210 Dillstuvad potatis, citron och brödkrisp EFTERRÄTT: VITCHOKLAD PANNACOTTA • 95 Rostad vitchoklad och bärkompott CRÉME CATALANA • 115 Marconamandlar

Söndag

STÄNGT - DENNA DAG ÄR VI ABBONERADE!