Västervik Måndag 29 april, 2024

Restaurang Guldkant

Veckomeny (Vecka 18)
Måndag

Veckans Husman
Skomakarlåda helstekt fläskfile serveras med potatispuré, bacon, purjolök samt mörk sky Make it veggo: Helrostad palsternacka med svampfräs

125 kr

Veckans Fisk
Fisk och skaldjursgryta gräddig gryta med rotfrukter, fisk, handskalade räkor och musslor. Smaksatt med vitt vin, fänkål och tomat. Serveras med pestomajo och krutonger

125 kr

Veckans Around the World
Chicken Paneng Strimlad kycklingfilé och grönsaker i röd currysås smaksatt med limeblad, palmsocker, fish sauce och kokosmjölk. Serveras med jasminris och sesamgurka Make it veggo: vegetarisk curry

125 kr

Veckans Comfort food
Kyckling Piccata ostpanerad kycklingschnitzel med tomatsås, ris och ångad broccoli Make it veggo: Auberginepiccata

125 kr
Tisdag

Veckans Husman
Skomakarlåda helstekt fläskfile serveras med potatispuré, bacon, purjolök samt mörk sky Make it veggo: Helrostad palsternacka med svampfräs

125 kr

Veckans Fisk
Fisk och skaldjursgryta gräddig gryta med rotfrukter, fisk, handskalade räkor och musslor. Smaksatt med vitt vin, fänkål och tomat. Serveras med pestomajo och krutonger

125 kr

Veckans Around the World
Chicken Paneng Strimlad kycklingfilé och grönsaker i röd currysås smaksatt med limeblad, palmsocker, fish sauce och kokosmjölk. Serveras med jasminris och sesamgurka Make it veggo: vegetarisk curry

125 kr

Veckans Comfort food
Kyckling Piccata ostpanerad kycklingschnitzel med tomatsås, ris och ångad broccoli Make it veggo: Auberginepiccata

125 kr
Onsdag

Veckans Husman
Skomakarlåda helstekt fläskfile serveras med potatispuré, bacon, purjolök samt mörk sky Make it veggo: Helrostad palsternacka med svampfräs

125 kr

Veckans Fisk
Fisk och skaldjursgryta gräddig gryta med rotfrukter, fisk, handskalade räkor och musslor. Smaksatt med vitt vin, fänkål och tomat. Serveras med pestomajo och krutonger

125 kr

Veckans Around The World
Chicken Paneng Strimlad kycklingfilé och grönsaker i röd currysås smaksatt med limeblad, palmsocker, fish sauce och kokosmjölk. Serveras med jasminris och sesamgurka Make it veggo: vegetarisk curry

125 kr

Veckans Comfort food
Kyckling Piccata ostpanerad kycklingschnitzel med tomatsås, ris och ångad broccoli Make it veggo: Auberginepiccata

125 kr
Torsdag

Veckans Husman
Skomakarlåda helstekt fläskfile serveras med potatispuré, bacon, purjolök samt mörk sky Make it veggo: Helrostad palsternacka med svampfräs

125 kr

Veckans Fisk
Fisk och skaldjursgryta gräddig gryta med rotfrukter, fisk, handskalade räkor och musslor. Smaksatt med vitt vin, fänkål och tomat. Serveras med pestomajo och krutonger

125 kr

Veckans Around the World
Chicken Paneng Strimlad kycklingfilé och grönsaker i röd currysås smaksatt med limeblad, palmsocker, fish sauce och kokosmjölk. Serveras med jasminris och sesamgurka Make it veggo: vegetarisk curry

125 kr

Veckans Comfort food
Kyckling Piccata ostpanerad kycklingschnitzel med tomatsås, ris och ångad broccoli Make it veggo: Auberginepiccata

125 kr
Fredag

Buffé Fredag
Fredags Buffé

125 kr